nieuws van Dieren op de dool vzw
DodD is tijdelijk gesloten! Kijk bij geschiedenis voor meer informatie

Katten ter adoptie

Al onze katten en kittens zijn minstens gewend aan andere katten en honden en hebben hun basisopvoeding al gehad. Ze zijn proper, ze maken gebruik van de kattenbak en weten wat een krabpaal is. Ze zijn zo goed mogelijk gesocialiseerd en we kennen hun karakter en hun wensen.

Let op: door de wijze van opvang kunnen we u een goed gesocialiseerde kat bieden (tenzij anders vermeld). Maar net zoals dat alle kinderen in een kleuterklas bij een snotvalling allemaal ziek worden, is niesziekte in een groepsopvang niet te voorkomen. Bij een paar procent van de katten die niesziekte hebben doorgemaakt, blijft deze aandoening aanwezig en kan bij stress weer bovenkomen. Kijk ook bij de FAQ voor meer informatie.

We vragen voor elke kat €120 bijdrage, ongeacht ras, kleur, geslacht of leeftijd.
Dat lijkt veel, maar uw besparing ziet u bij de veelgestelde vragen.
Voor dit bedrag is het katje gevaccineerd tegen kattenziekte, niesziekte en leucose, getest op FIV en FeLV, ontwormd en ontvlooid. Het katje is dan gechipt en geregistreerd op onze naam bij Cat-Id en voorzien van een gezondheidsboekje. Bovendien is de castratie of sterilisatie bij deze prijs inbegrepen.
We hebben geen bancontact, u kunt dus van tevoren geld over maken, maar het handigste is om contant geld mee te nemen.

We doen ons best om het kattenbestand op de website up-to-date te houden, maar de zorg voor de katjes gaat vóór. Daar komt nog bij, dat we niet altijd goede foto´s van elk kitten hebben en dat een kitten dat nog niet tam genoeg is om al los te laten ook vaak nog niet op de foto staat. Er kunnen dus meer kittens zijn, dan u hieronder afgebeeld ziet.

Let op: omdat iedere kat eigen voorkeur voor mensen heeft, doen wij niet aan "verrassingskatjes", maar moet degene die u een kat cadeau wil doen zelf komen kiezen.

Als u een afspraak wilt maken, of meer over onze werkwijze wat betreft adopties wilt weten, bel dan met:

0484 817 687

Voor informatie over zwerfkatten:

0484 956 870

Kittens en jonge katten

WE HEBBEN NOG KITTENS EN JONG VOLWASSEN KATTEN IN ALLE KLEUREN EN MATEN, MAAR TE WEINIG TIJD OM ZE OP DE WEBSITE TE ZETTEN! NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN AFSPRAAK OM TE KOMEN KIJKEN.

We doen ons best om ze op facebook dierenopdedoolvzw te zetten. Afgezien hiervan zijn wij van mening dat het innerlijk en het karakter van de kat meer telt dan het uiterlijk.

Fotoboek

We hebben vele katten in allerlei kleuren van 6 maanden oud tot en met 1,5 jaar...en ze zoeken allemaal een lief baasje

Fotoboek

We zoeken iemand die er plezier in heeft om regelmatig goede foto´s van onze kittens en katten te maken en te bewerken, zodat we hen op de website en op facebook kunnen plaatsen.


terug naar boven
© Elise Rijdes van Soest